Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
φυσικές πολυφαινόλες ελιάς
φυσικές πολυφαινόλες ελιάς
Shadow

Φυσικές Πολυφαινόλες Ελιάς

StymonPhen

Φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου, που έχει και δευτερεύοντα μοναδικά αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά χαρακτηριστικά*. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν (clean label), που χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα vegan καθώς και σε προϊόντα που χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά.

Το προϊόν, προέρχεται από τα φυτικά νερά της επεξεργασίας της ελιάς για την παραγωγή ελαιόλαδου τα οποία στη συνέχεια υπόκεινται σε περαιτέρω φυσικές κατεργασίες για την αύξηση της συγκέντρωσης των εμπεριεχόμενων πολυφαινολών. Η κατεργασία γίνεται με τη χρήση νερού μόνο. Η μέθοδος παραγωγής γίνεται σε διάφορα στάδια, τμήμα των οποίων είναι η λυοφιλίωση.

Περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες: 20.000 εώς 100.000 mg/Kg (ppm)

Κυρίαρχες Πολυφαινόλες είναι η Υδρόξυτυροσόλη και η Τυροσόλη

Έλαιο-περιεκτικότητα: < 2 % 
Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες: < 10 % 
Υγρασία: 3 % max.

Το StymonPhen, είναι μια λευκή σκόνη η οποία ρέει εύκολα (free flowing powder) και δεν προσθέτει χρωματισμό στο τελικό προϊόν που χρησιμοποιείται.

φυσικές πολυφαινόλες ελιάς

*Μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Perugia στην Ιταλία.

StymonPhen-Liquid

Φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου, που έχει και δευτερεύοντα μοναδικά αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά χαρακτηριστικά*. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν (clean label), που χρησιμοποιείται σε προϊόντα που χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά.

Το προϊόν, προέρχεται από τα φυτικά νερά της επεξεργασίας της ελιάς για την παραγωγή ελαιόλαδου τα οποία στη συνέχεια υπόκεινται σε περαιτέρω φυσικές κατεργασίες για την αύξηση της συγκέντρωσης των εμπεριεχόμενων πολυφαινολών. Η κατεργασία γίνεται με τη χρήση νερού μόνο, χωρίς την προσθήκη οποιασδήποτε χημικής ουσίας.

Περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες: 20.000 έως 50.000 mg/Kg (ppm)

Κυρίαρχες Πολυφαινόλες είναι η Υδρόξυτυροσόλη και η Τυροσόλη

Έλαιο-περιεκτικότητα: < 2 % 
Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες: < 10 % 
Στερεά: 45 % max.

Το StymonPhen-Liquid, είναι υγρό χαμηλού ιξώδους το οποίο ρέει εύκολα.

DSC 4393 1

  • Το προϊόν προστατεύεται από Ελληνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας του Ο.Β.Ι. με αριθμό GR1010150
  • Παράγουμε προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας

Ανακαλύψτε περισσότερα

Greek