Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εφαρμογές στον τομέα των Καλλυντικών

Παρουσιάζουμε τις

Πολυφαινόλες ελιάς, μια επανάσταση στην περιποίηση του δέρματος

1

Αξιοποιώντας τη δύναμη των πολυφαινολών της ελιάς
Ένα Must-Know για Επιχειρήσεις Περιποίησης Δέρματος
Εικόνα3

 

Στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο της περιποίησης δέρματος, η βιομηχανία ομορφιάς πρέπει να παραμένει ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις και συστατικά για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών.

Μεταμορφώστε τα σκευάσματα ομορφιάς σας με τα εκπληκτικά οφέλη των πολυφαινολών της ελιάς, αυτά τα συστατικά παρέχουν αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη στο δέρμα, καθιστώντας τα μια περιζήτητη επιλογή στη βιομηχανία ομορφιάς..

Το κύριο όφελος των πολυφαινολών της ελιάς είναι η ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση, η οποία προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως η ρύπανση και η υπεριώδης ακτινοβολία. Οι πολυφαινόλες της ελιάς εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και μειώνουν το οξειδωτικό στρες, κάτι που βοηθά στην προστασία της λειτουργίας του φυσικού φραγμού του δέρματος και το αφήνει να φαίνεται λαμπερό και νεανικό.

Οι πολυφαινόλες της ελιάς έχουν επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του φλεγμονώδους δέρματος και στη μείωση της ερυθρότητας. Η προσθήκη πολυφαινολών της ελιάς στα προϊόντα σας περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί επίσης να προσφέρει μια σειρά από οφέλη, όπως ενίσχυση της ενυδάτωσης για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, ιδιότητες ενίσχυσης κολλαγόνου για αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος, αντιγηραντικά αποτελέσματα με μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ιδιότητες λάμψης του δέρματος για εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και μείωση της υπερμελάγχρωσης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή φυσικών συστατικών που βοηθά στην προστασία, τη θρέψη και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Στην Stymon καταλαβαίνουμε τη δύναμη της φύσης να ξεκλειδώνει τα μυστικά της ομορφιάς. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει λύσεις για προϊόντα περιποίησης δέρματος που αξιοποιούν τις εντυπωσιακές ιδιότητες των πολυφαινολών της ελιάς.

Greek