Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προϊόντα

Η τάση των καταναλωτών και της βιομηχανίας τροφίμων για στροφή στην χρήση υγιεινών προϊόντων διατροφής, πράσινης ετικέτας (green label) και προϊόντων Vegan, μας οδήγησε σε νέες καινοτόμες παραγωγές υλικών 100% φυσικών, τα οποία έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν αντίστοιχα συνθετικά παρασκευάσματα (αντιοξειδωτικά, αντιμικροβιακά, συντηρητικά).

Η δραστηριότητά μας εξελίσσεται και επεκτείνεται συνεχώς. Προσφέρουμε μια πολυάριθμη ποικιλία ελληνικών προϊόντων σε συμπυκνωμένη μορφή, όπως πολυφαινόλες ελιάς, αρωματικά εκχυλίσματα ελιάς, λυοφιλιωμένα (freeze dried) φρούτα και λαχανικά. Για να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των πελατών μας, έχουμε τη δυνατότητα διαφορετικής κοκκομετρίας: κομμάτια, κόκκους ή σκόνες.

Οι ακολουθούμενες διαδικασίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, είναι το μέσο και η δύναμη μας. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των τεχνολογιών, τα προϊόντα διατηρούν αναλλοίωτες όλες τις ιδιότητές τους σε υψηλή συμπύκνωση.

Η εταιρία, σε συνεργασία με τους πελάτες της, έχει τη δυνατότητα να παράγει επιπλέον λυοφιλιωμένα (freeze dried) φρούτα και λαχανικά από αυτά που αναγράφονται στον κατάλογο.

Κατηγορίες Προϊόντων

  • Παράγουμε προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας
Greek