Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
παραγωγή
παραγωγή
Shadow

Παραγωγή

Είμαστε περήφανοι, που η STYMON Natural Products είναι η πρώτη στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την υψηλή τεχνολογία της λυοφιλίωσης (freeze drying), για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας συστατικών, για εφαρμογές στον τομέα τροφίμων, διατροφής και καλλυντικών.

Η διαδικασία λυοφιλίωσης (freeze drying), σέβεται την ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε καρπού. Πιστεύουμε, ότι στη φύση όλα τα συστατικά είναι απαραίτητα, επομένως προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρη την πρώτη ύλη όσο το δυνατόν περισσότερο για να μειώσουμε τα απόβλητα. Το στερεό μέρος του καρπού, χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, nutraceutical και στους καλλυντικούς τομείς. Το κυτταρικό νερό που αφαιρείται από τους καρπούς, χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα.

Η διαδικασία αφαίρεσης του κυτταρικού νερού, μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε σχεδόν όλο το νερό που περιέχεται στον καρπό. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, ότι 10 κιλά φρέσκων καρπών δίνουν περίπου 1 κιλό λυοφιλιωμένων (freeze dried) προϊόντων. Η διαδικασία, είναι απολύτως φυσική και το τελικό προϊόν είναι σταθερό χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας διατηρούν ακέραια όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το κυτταρικό νερό που εξάγεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά. Οι λυοφιλιωμένοι (freeze dried) καρποί μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Συγκομιδή

Καθαρισμός

Βαθιά Κατάψυξη (-50 °C)

Λυοφιλίωση (Freeze-drying)

Συσκευασία

Greek