Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
αξίες
αξίες
Shadow

Οι αξίες μας

Σεβασμός στους πελάτες μας και στα προϊόντα μας

Φυσικά προϊόντα

Διαχειριζόμαστε με προσοχή και σεβασμό την πρώτη ύλη που παραλαμβάνουμε. Η διαδικασία που χρησιμοποιούμε, είναι μια υψηλής τεχνολογίας διαδικασία αφαίρεσης του κυτταρικού νερού υπό κενό σε χαμηλή θερμοκρασία. Τα προϊόντα που παράγουμε, είναι απολύτως φυσικά, χωρίς χρωστικές και αρωματικές ύλες ή άλλα πρόσθετα. Λόγω της αφαίρεσης του κυτταρικού νερού, τα προϊόντα συμπυκνώνονται, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό της περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά, γεύση και αρώματα.

Υψηλή ποιότητα

Κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να σας προσφέρουμε το καλύτερο από κάθε καρπό. Παραλαμβάνουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Ο χρόνος από τη συγκομιδή των καρπών έως την παραγωγή και συσκευασία, είναι ο συντομότερος δυνατός. Αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρασκευάσματα υψηλής ποιότητας. Γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι τόσο από πλευράς αναλύσεων των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων μας.

Εγγύηση ποιότητας

Διάρκεια ζωής 22 μηνών για τα προϊόντα μας. Τέλεια συσκευασία: σακούλα τριπλής επάλληλης στρώσης αλουμινίου για αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου η οποία δεν επιτρέπει την υγρασία, το φως και το οξυγόνο να έρθουν σε επαφή με το προϊόν. Εφαρμόζουμε τους κανόνες της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής με αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και των παραγωγών-προμηθευτών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. 

Βιώσιμη ανάπτυξη

Η εταιρία μας, ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, ακολουθεί κανόνες από την παραλαβή των καρπών μέχρι την παράδοση των τελικών προϊόντων. Η διαδικασία αφαίρεσης του κυτταρικού νερού, καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα ενέργειας. Βασικός μας στόχος, η ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων που απορρίπτονται από την παραγωγική διαδικασία. Διατηρούμε απόλυτη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας.

Γνωρίζετε ότι …

Αφαιρούμε με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, το κυτταρικό νερό που περιέχεται στους καρπούς. Αυτό το νερό, αντιπροσωπεύει σχεδόν το 90% του συνολικού βάρους των φρέσκων καρπών. Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε αυτό το υποπροϊόν που συνήθως απορρίπτεται! Αυτό το κυτταρικό νερό των καρπών, συλλέγεται και χρησιμοποιείται σε ειδικές εφαρμογές καλλυντικών. Η προσπάθεια μας, είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα συστατικά των καρπών που μετασχηματίζουμε.

Κοντά στον πελάτη

Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα, που παράγει προϊόντα με την μέθοδο της λυοφιλίωσης (freeze drying) και αυτό μας κάνει εξαιρετικά σημαντικούς  για τους συνεργάτες μας. Χτίζουμε σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Ακούμε τις ανάγκες τους και τροποποιούμε τις διαδικασίες μας έτσι, ώστε να παράγουμε τα προϊόντα που έχουν ανάγκη. Συνεργαζόμαστε σε νέα project μαζί τους, έτσι ώστε να είναι απόλυτα πετυχημένα. Η συμβουλευτική μας ομάδα είναι πάντα στην διάθεση των πελατών μας.

Σεβασμός στην κοινωνία

Στην STYMON Natural Products, σκεφτόμαστε την κοινωνία συνολικά. Η ασφάλεια των εργαζομένων μας, είναι προτεραιότητα μας. Εκπαιδεύουμε και ενημερώνουμε το προσωπικό μας για κάθε νέα τεχνολογία. Κάθε ένας συνεργάτης μας είναι πολύτιμος για εμάς. Όλοι είμαστε δεσμευμένοι στην αλληλεγγύη και την αφοσίωση στην εταιρία μας. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές και παραγωγούς από τις γειτονικές περιοχές.

Greek