Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
αποστολή
αποστολή-όραμα
Shadow

Η εταιρία μας

Η αποστολή μας

Η αποστολή της εταιρίας είναι η έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ώστε να παράσχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στην βιομηχανία τροφίμων, βιο-λειτουργικών τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών και φαρμάκων εξασφαλίζοντας κατ’αυτόν τον τρόπο μια θέση στρατηγικού προμηθευτή των συνεργατών μας στην διεθνή αγορά.

Το όραμά μας

Όραμα μας της εταιρίας, είναι να γίνουμε ο καινοτόμος, προτιμητέος προμηθευτής σε φυσικά λυοφιλιωμένα προϊόντα από ελληνικές καλλιέργειες φρούτων, λαχανικών, ελαιοκομίας και γαλακτοκομίας, για όλους τους πελάτες στους οποίους απευθυνόμαστε.

Οι αξίες μας

Σεβασμός στους πελάτες μας και τα προϊόντα μας

Φυσικά προϊόντα

Μετασχηματίζουμε την πρώτη ύλη που λαμβάνουμε με πολύ προσοχή. Η διαδικασία που χρησιμοποιούμε, είναι μια διαδικασία ξήρανσης υπό κενό που δεν χρειάζεται υψηλή θερμοκρασία.  Τα προϊόντα μας είναι απόλυτα φυσικά χωρίς πρόσθετες χρωστικές και αρωματικές ύλες ή άλλα πρόσθετα. Διατηρούν όλη τη γεύση και τα διατροφικά τους οφέλη.

Υψηλή ποιότητα

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας προσφέρουμε το καλύτερο από κάθε καρπό. Παραλαμβάνουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Ο χρόνος από τη συγκομιδή έως την λυοφιλίωση, είναι ο συντομότερος δυνατός. Αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρασκευάσματα υψηλής ποιότητας. Γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι τόσο από πλευράς αναλύσεων των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων μας.

Εγγύηση ποιότητας

Διάρκεια ζωής 22 μηνών για τα προϊόντα μας. Τέλεια συσκευασία: μια σακούλα τριπλής στρώσης για αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου η οποία δεν επιτρέπει την υγρασία και το φως να εισέλθει. Μια αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και των τοπικών παραγωγών και προμηθευτών με τους οποίο συνεργαζόμαστε. Απόλυτη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης.

Βιώσιμη ανάπτυξη

Η εταιρία μας, ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα βιωσιμότητας, ακολουθεί κανόνες από την παραλαβή μέχρι την παράδοση των προϊόντων. Η διαδικασία μετασχηματισμού μας καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα ενέργειας και δεν παράγει απόβλητα!

Γνωρίζετε ότι …

Όταν μετασχηματίζουμε τους καρπούς, εξατμίζουμε όλο το νερό που περιέχεται σε αυτό. Αυτό το νερό αντιπροσωπεύει σχεδόν το 90% του συνολικού βάρους των φρέσκων καρπών. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε αυτό το υποπροϊόν που συνήθως απορρίπτεται! Αυτό το νερό φρούτων συλλέγεται και χρησιμοποιείται σε ειδικές εφαρμογές καλλυντικών και διατροφής. Η προσπάθεια μας είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα συστατικά των καρπών που μετασχηματίζουμε.

Κοντά στον πελάτη

Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα, που παράγει προϊόντα με την μέθοδο της λυοφιλίωσης και αυτό μας κάνει εξαιρετικούς συνεργάτες των πελατών μας. Χτίζουμε σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Ακούμε τις ανάγκες τους και τροποποιούμε τις διαδικασίες μας έτσι, ώστε να παράγουμε τα προϊόντα που έχουν ανάγκη. Συνεργαζόμαστε σε νέα project τους έτσι, ώστε να είναι απόλυτα πετυχημένα. Η συμβουλευτική μας ομάδα είναι πάντα στην διάθεση των πελατών μας.

Σεβασμός στην κοινωνία

Στην STYMON , σκεφτόμαστε την κοινωνία συνολικά. Η ασφάλεια των εργαζομένων μας, είναι προτεραιότητα μας. Εκπαιδεύουμε και ενημερώνουμε το προσωπικό μας για κάθε νέα τεχνολογία. Κάθε ένας συνεργάτης μας είναι πολύτιμος για εμάς. Όλοι είμαστε δεσμευμένοι στην αλληλεγγύη και την αφοσίωση στην εταιρία μας.

Μέθοδος Επεξεργασίας των Προϊόντων μας

Είμαστε περήφανοι, που η εταιρία μας είναι η πρώτη στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την υψηλή αυτή τεχνολογία της λυοφιλίωσης, για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας συστατικών, για εφαρμογές στον τομέα τροφίμων, διατροφής και καλλυντικών.

Η διαδικασία λυοφιλίωσης, σέβεται την ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε καρπού. Πιστεύουμε, ότι στη φύση όλα τα συστατικά είναι απαραίτητα, επομένως προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρη την πρώτη ύλη όσο το δυνατόν περισσότερο για να μειώσουμε τα απόβλητα. Το στερεό μέρος του καρπού, χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, nutraceutical και στους καλλυντικούς τομείς. Το νερό από τους καρπούς χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα .

Η διαδικασία αφυδάτωσης χαμηλής θερμοκρασίας, μας επιτρέπει να εξατμίσουμε σχεδόν όλο το νερό που περιέχεται στον καρπό. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, ότι 10 κιλά φρέσκων καρπών δίνουν περίπου 1 κιλό αφυδατωμένων προϊόντων. Η διαδικασία είναι απολύτως φυσική και το τελικό προϊόν είναι σταθερό χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας διατηρούν ακέραια όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το νερό φρούτων που εξάγεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά. Οι αφυδατωμένοι καρποί μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως σε οποιοδήποτε παρασκεύασμα .

Συγκομιδή

Καθαρισμός

Βαθιά Κατάψυξη (-35 °C)

Λυοφιλίωση

Συσκευασία

Ποιότητα και Ασφάλεια

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

*Ισχύουν για σειρές προϊόντων μας

Η Stymon Natural Products IKE είναι μια Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία η οποία συστάθηκε τον Ιούλιο του 2015 ως Tecnosfat με έδρα την Πάτρα. Η εταιρία έχει εταιρικό κεφάλαιο 1.010.810 Ευρώ και αριθμό καταχώρησης Γ.Ε.Μ.Η 135367716000. Οι εταίροι της Stymon Natural Products έχουν ευρεία επιχειρηματική εμπειρία, συγκεκριμένα εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, βιοκαυσίμων, επιστημονικού εξοπλισμού, αγροτικής παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων. Εταίροι στην Stymon Natural Products IKE είναι οι:

  • Παρασκευάς-Κυριάκος Πέττας του Παύλου, Ρήγα Φεραίου 190, Πάτρα
  • Παύλος Πέττας του Παρασκευά , Ρήγα Φεραίου 190, Πάτρα
  • Σοφία Πέττα του Παρασκευά, Ρήγα Φεραίου 190, Πάτρα
  • Δημήτριος Αλφρέδος Παρθενόπουλος του Ανδρέα, Chemin des Plateires 20, Pully, Ελβετία
  • Κωνσταντίνος Χαλούλος του Ιωάννη, Δανάης 4, Γέρακας
  • Ιωάννης – Έκτωρ Χαλούλος του Κωνσταντίνου,  Εθνικής Αντιστάσεως 25, Γέρακας
  • Γρηγόριος Τιμοσίδης του Ιωάννη, Κοκκινόχωμα Καβάλας

Όλοι οι εταίροι συμμετέχουν στην εταιρία με κεφαλαιακές εισφορές. Διαχειριστής της εταιρίας είναι ο Παρασκευάς – Κυριάκος Πέττας.

Στοιχεία εταιρίας:

Α.Φ.Μ.: 800676481
Δ.Ο.Υ.: Γ’ Πατρών
Γ.Ε.Μ.Η.: 135367716000

Ισολογισμοί

αρχική
Greek